Kocsis Tibi ebbe a férfibe szerelmes - ifaktor
Kocsis Tibi és szerelme, Laci egy sziklán ül Tatabányán.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Kocsi Tibi coming outolt D. Tóth Kriszta műsorában a tegnapi nap folyamán.


Tibi nem kertelt, elárulta, hogy mondjuk ki: meleg. Az X-Faktor 10 éve megnyerő énekes elmondása szerint eddig sem csinált titkot a dologból és a média munkatársai közül többen is tudtak erről, így nagyon hálás, hogy nem firtatták a magánéletét mindeddig.

Az énekes arról is nyilatkozott, abból is látszik, hogy nem titkolta mindezt, hogy Instagram-oldalán több közös fotó is van a párjával, sőt rendszeresen oszt meg közös tartalmakat, így a coming out előtt is lehetett már sejteni mindezt.

Mi utánajártunk mindennek és valóban telis-tele van közös képekkel Kocsis Tibi Instagramja, amelyeken Laci egy izmos férfi benyomását kelti, így könnyen lehet, hogy a testedzésnek hála ismerték meg egymást.

Kocsis Tibiről köztudott ugyanis, hogy az X-Faktorban látott kinézete – főleg testalkata – teljesen megváltozott. Sokat foglalkozik testépítéssel/edzéssel, ami meg is látszik rajta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!