Hosszú idő után végre kibékült Cooky és Bereczki Zoltán - ifaktor
Szécsi Debóra és Cooky a Dancing with the Stars-ban.
Szécsi Debóra és Cooky a Dancing with the Stars egyik – és egyben számukra utolsó – adásában a produkciójuk alatt két gyermeküket is szerepeltették egy rövid jelenet erejéig a színpadon, amelyre Bereczki Zoltán elég negatívan reagált.


Az adás tematikája az emlékek éjszakája volt, amely kapcsán a való életben férj és feleség, Debóra és Cooky a gyermekeikkel közös emlékeiket jelenítették meg. Cooky-ék produkciója nemcsak a közönséget osztotta meg, hanem Bereczki Zoltán sem ment el a dolog mellett szó nélkül, aki köztudottan óvja magánéletét a nyilvánosságtól. Zoli nemrég született kislányáról sem osztott meg fotókat a közösségi oldalán és véleményének igencsak erőteljesen és határozottan hangot is adott annak idején.

„Fú… nekem nagyon nehéz most megszólalni, mert azt hiszem, hogy amit most láthattunk, abban nincs társadalmi egyetértés és ez nagyon messze menne ez az értékelés innentől kezdve, úgyhogy én a rumbáról szeretnék beszélni, ami viszont 1 százalék volt ebben a dologban"

– mondta a párosnak a zsűritag, aki 6 pontra értékelte a produkciót. Cookyék viszont akkor azt sérelmezték, hogy Bereczki a gyereknevelési elveiket kritizálta.

Most viszont úgy tűnik, hogy helyreállt a „világbéke", miután Cookyék tettek egy kedves gesztust az énekes felé.

„Vittünk Zolinak süteményt, hogy megbeszéljük a történteket. Volt egy kis piszkálódás, de az ember azt piszkálja, akit szeret. Én nem tudok senkire haragudni"

nyilatkozta a rádiós a Blikknek, és azt is elárulta, hogy esze ágában sem volt megbántani a szülőket, és örül, hogy ezt tisztázták:

„Nagy békülős sütievés volt az egyik szünetben. Cookyék rájöttek, hogy félreértés volt, ami ezt az egész vitát gerjesztette"

– árulta el a LifeTV Ébredj velünk című műsorában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!