Összeházasodik Cooky és Debóra? - ifaktor
Cooky és felesége egy táncszobában ülnek.
Cooky megmutatta milliókat érő szobáját-videó
Instagram/@szecsidebora

Összeházasodik Cooky és Debóra?

Nem kizárt, hogy idén papíron is összeköti az életét a népszerű lemezlovas, Cooky és párja, Debóra. A páros már öt éve van együtt, legutóbb a Dancing with the Stars című műsorban láthattuk őket.


Cooky és párja, Szécsi Debóra több, mint öt éve alkotnak egy párt. Ez idő számtalan élményben volt részük, elsősorban született két közös kisfiúk Kevin és Nátán. A pár igazán harmonikus családi körben élnek, annak ellenére, hogy 27 év köztük a korkülönbség.

Pont emiatt a rajongók a kapcsolatuk elején nem jósoltak nekik sok időt együtt, de Cookyék erre rácáfoltak. Most pedig úgy tűnik, kapcsolatuk szorosabb, mint valaha és talán idén már sor kerülhet az esküvőre.

A páros már egy ideje gondolkodik rajta, hogy papíron is összekössék az életüket, de egyelőre még nincs meg a pontos dátum. A találgatásokra Debóra legújabb Instagram-bejegyzése adott okot, amelyben egy gyönyörű menyasszonyi ruhát visel.

„Azt gondolom, egy férfinek illik elvenni a gyermekei édesanyját. Debóra két gyönyörű fiúval ajándékozott meg, ez a legkevesebb, amit tehetek. Neki egyébként nem is maga a szertartás a fontos, hanem a lánykérés. Sokat kell még gondolkodnom, milyen formában történjen meg, hogy igazán emlékezetes élmény maradjon neki… Az a legfontosabb, hogy a család ott legyen velünk és az őszinte barátaink. Olyan esküvőt álmodtunk meg, ahol mindenki jól érzi magát, nem feszeng a luxustól, bensőséges, meghitt ünneplést szeretnénk. Konkrét dátum még nincs, és helyszínen sem gondolkodtunk, de egy szép helyet keresünk, ami nincs túl messze Budapesttől”

-nyilatkozta még a nyár folyamán Cooky,

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!