Ennek a mesefigurának öltözött be Csecse Attila - ifaktor
Csecse Attila mindig is odavolt a gyerekmesékért, ezúttal azonban egyik kedvenc sorozata karakterének be is öltözött, a műsor népszerűsítése érdekében.


Fekete macskaként pózol legújabb Instagram-bejegyzésében Csecse Attila. A népszerű influencer ezzel a posztjával adja követői tudtára, hogy elindult a Miraculous 4.évada.

Hasonlóan Fekete macska karakteréhez, pajkosan rózsát kínál Attila a női kővetőinek. Továbbá képszerkesztővel még élénk zöld szemet is varázsolt magának.

Egyik kővetője szerint Attila húgának pedig a sorozat egy másik karakterének, Katicának kéne beöltöznie. A youtuber azt felelte, hogy erre ő is gondolt és lehetséges, hogy a jövőben meglepi követőtáborát egy ilyen képpel is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!