Csisztu Zsuzsa összetört: hatalmas tragédiáról számolt be - ifaktor
Csisztu Zsuzsa  fekete blézerben.
Csisztu Zsuzsa ezúttal némi betekintést engedett a magánéletébe, amikor megosztotta közösségi média oldalán, hogy egy hozzá rendkívül közel álló személy távozott az életéből.


A sportújságíró, sportdiplomata és jogász végzettségű televíziós egykori edzőjét gyászolja, aki a napokban hunyt el. A Postás SE korábbi szakosztályvezetője, egykori tornász és nemzetközi pontozóbíró, Benkéné Balikó Györgyi fontos személy volt Csisztu életében, akivel a mai napig tartotta a kapcsolatot. Családjának részvétét fejezte ki.

„Hihetetlen szomorúság ért! Elhunyt egykori drága edzőnőm, a Postás SE korábbi szakosztályvezetője, korábbi tornász és nemzetközi pontozóbíró, Benkéné Balikó Györgyi! Györgyi néni utánozhatatlan személyisége volt a magyar tornasportnak, a Nemzetközi Tornaszövetség, a @International Gymnastics Federation - a FIG Technikai Bizottságának korábbi tagja es az Európai Tornaszövetség, az @UEG vezetőségi tagjaként az egyik legmagasabb rangú magyar szereplője volt a nemzetközi tornászközösség diplomáciai testületének és hihetetlenül sokat köszönhetett neki a magyar tornasport. Sajnálatosan kevés figyelmet kapott az utóbbi években. Őszinte részvétem a Családjának, @gyongyibenke a szívem veletek van ezekben a nehéz napokban.”

– búcsúzott korábbi mentorától Csisztu Zsuzsa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!