Csobot Adél kisbabát vár? - ifaktor
Csobot Adél az X-faktor mentorházban

Csobot Adél nem rég árulta el, hogy szinte gyermekkora óta nagycsaládra vágyott. Így teljes mértékben nyitott lenne rá, hogy újra édesanyává váljon.


Csobot Adél korábban a NőComment című műsor vendége volt, ahol szó esett arról, hogyan élte meg, hogy ilyen fiatalon lett édesanya. Erre Adél azt felelte, hogy ő már nagyon fiatalon eldöntötte, hogy 23 éves kora előtt biztosan lesz már legalább egy gyermeke. Ez a jóslata be is vált, hiszen 21 éves volt, amikor világra hozta első gyermekét.

Ezután pedig azt is elárulta, hogy mindig is nagy családot álmodott meg. Olyan ünnepekről fantaziált, ahol egy hatalmas asztalt ül körbe a nagy létszámú családja. Ezt az álom továbbra is hosszútávú tervei között szerepel, így elárulta, hogy ő nyitott arra, újra kismama legyen. A fiatal énekesnő nagyon huncut vigyorral mesélt a családalapításról. Lehet, hogy már úton is van a harmadik baba?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!