Üzenetet küldött feleségének évfordulójukra Király Viktor - ifaktor
Király Viktor és Király Virág Anita és kisfiuk

Király Viktor számára mindig is fontos támpont volt életében a családja. A népszerű énekes szüleivel és testvéreivel is remek kapcsolatot ápol, de feleségével is rendkívül különleges a kapcsolata.Nem véletlen, hogy Viktor Linda sikerein felbuzdulva adta fejét az éneklésre, sőt másik testvérével, Benjaminnal Twinz néven alapítottak együttest ekkoriban.

A nagyszerű énekes feleségének, Anitának a következő sorokat szánta négyéves évfordulójukra:

„Ma négy éve ismertelek meg azóta gyökeresen megváltozott az életem! Imádom azt a nagy mosolyodat! Nem mondom azt, hogy nincsenek nehéz napok néha, de veled úgy érzem, hogy minden akadályon egyszer csak át érünk! Köszönöm a csupa szív fiunkat. És köszönöm, hogy el viseled a Rocksztár életet! Szeretlek babám! Boldog 4 év. Még legalább 100!"

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita májusban ünnepelték kisfiuk, Kolen egyéves születésnapját, amely szintén nagy esemény volt a család életében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!