Felgyógyult a rákból a Blink 182 énekese Mark Hoppus - ifaktor

Végre Mark Hoppus bejelenthette, hogy legyőzte a rákot és habár még monitorozzák, de túl van a nehezén.


A nagyszerű együttes a Blink 182 frontembere Mark Hoppus még júniusban jelezte, hogy rákkal küzd és amellett, hogy nagyon fél és nem tudja mi várható, rendkívül bizakodó és szeretné hinni, hogy neki is van esélye kigyógyulni belőle.

Mostanra pedig az onkológusától kapta a fellélegzésre okot adó hírt, miszerint sikerült legyőznie a betegséget és teljesen tünetmentessé vált a szervezete. Hoppus a hír hallattán ezt posztolta közösségi médiára:

„Köszönöm Istenem és az univerzum és barátaim, családom és mindenki, aki kedvességet, szeretetet és jókívánságokat küldött!"

Azt is elmondta Hoppus, hogy ugyanakkor még monitorozzák és 6 havonta kontrollra kell járnia, mielőtt végleg 100%-os gyógyultnak diagnosztizálhatnák, de ez már csak sétagalopp az eddigiekhez képest.

Mi is kívánunk jó egészséget és teljesen sikeres rehabilitációs folyamatot Marknak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!