Ezzel a videóval búcsúzott a Tv2 Csollány Szilvesztertől - ifaktor
Csollány Szilveszter egy futó versenyen

Sokak számára még most is felfoghatatlan az a tragikus hirtelenség, ahogy Csollány Szilveszter elvesztette életét. Most a sztárok mellett, a Tv2 csatorna is őszinte részvétét fejezte ki a családnak és egy rövid videóban emlékezett meg az olimpiai bajnokról.


Szinte mindenkit lesújtott a hír, hogy év elején Csollány Szilveszter elvesztette a harcot a koronavírussal szemben. Már decemberben bekerült egy budapesti kórházba, ahol lélegeztetőgépre rakták. Az olimpiai bajnok tornász csupán ötvenegy esztendős volt.

Korábban már mi is megírtuk, hogy sok sztár fejezte ki részvétét Instagram-oldalán. Ezt most a Tv2 csatorna is megtette, egy rövid videó keretében. Szilveszter legutoljára az Exatlon című műsorban jelent meg a tévé képernyőn, ahol nagy rajongó tábor szurkolt neki. Az egy perces videóban az ott eltöltött pillanatait idézték fel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!