Csonka András igyekszik megbocsájtani magának - ifaktor
Csonka András kék szmokigban
Zseniális TikTok-videókat készít Csonka András- a nevetés garantált
Instagram/@csonkabrandy

Csonka András igyekszik megbocsájtani magának

Úgy hozta a sors, hogy Csonka András nem lehetett édesanyjával, az utolsó pillanatában. De az énekes inkább úgy tekint erre a helyzetre, hogy legalább a legszebb külsőjére emlékszik az anyukájának.


Csonka András ritkán enged betekintést a magánéletébe, azonban legutóbbi Instagram-bejegyzésében igazán őszinte érzéseit osztotta meg a követőivel. A műsorvezető több, mint 15 éve veszítette el az édesanyját, de mindig is nagyon fájt neki a hiánya. Korábban már beszélt arról, hogy a munkájában számára az a legmotiválóbb, hogy azt szeretné, édesanyja büszke legyen rá.

András sokáig okolta magát, mert nem tudott vele lenni az utolsó pillanatba. Elválásukat, azonban az énekes mégis szépnek tartja, mert így legalább egy gyönyörű nőként maradhat meg édesanyja az emlékeiben.

,,Anyu, ma lennél 80 éves.
Vajon kit látnál ma, ha tükörbe néznél? Egy ráncoktól barázdált arcot, vagy korát meghazudtolóan fiatalos hölgyet? Esetleg egy egészségében megrendült, már fokozatosan gyengülő nőt, aki csak belém kapaszkodva mer kilépni az utcára?
Az egyetlen dolog, amit meg tudok bocsájtani az elvesztéseddel kapcsolatban, hogy ezek a kérdések a fantázia játékai maradnak, hogy nem kellett látnom Téged elgyengülni, megöregedni, elkopni. Te mindig az a csodálatos erejű, varázslatos szeretetű, példaértékűen élő és gondolkodó asszony maradsz bennem, aki voltál.
Kapaszkodnom kell és akarok Beléd ma is! Ha pedig egyszer majd esetleg totyogó bácsi leszek, Te akkor is ott leszel, hogy szorosan beléd kapaszkodhassak, mint kisgyerekként első lépéseim közben.
Szeretlek örökké!❤️❤️❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében András.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!