Csonka András: "Ha tehetjük, segítsünk!" - ifaktor
Csonka András piros pulóverben ül és egy ajándékot tart a kezében

Több mint 4 millió forintot gyűjtött össze Csonka András egyetlen posztjával, mely futótűzként terjedt végig a közösségi oldalakon.


Csonka András úgy döntött, segítségül hívja az internet népét ahhoz a fiatalemberhez, akinek történetével már korábban is találkozott. 18 évvel ezelőtt az akkor 8 éves kisfiút elgázolta egy autó, ennek eredményeképpen pedig nyaktól lefelé teljesen lebénult.

A színész-műsorvezető a Sláger FM-nek adott interjújában elmondta, hogy akárhogy szeretett volna, akkor még nem tudott így segíteni, hiszen nem létezett közösségi média, ahol összefogásra buzdíthatna megannyi embert. Most ennyi év után pedig úgy érezte eljött az ideje, hogy megsegítse azt a családot, akik azóta is fáradhatatlanul ápolják és kezelésre hordják gyermeküket.

"Tizennyolc éve ismerem ezt a történetet, ami már akkor is nagyon megérintett, de akkor még nem volt közösségi média, hogy ekkora figyelmet kapjon a dolog. Sokkolt, hogy egy akkor nyolcéves kisfiút elgázoltak és nyaktól lefelé lebénult. Azóta 26 éves lett ez a fiatalember, még mindig ágyhoz van kötve, ápolásra, ellátásra szorul minden nap. A családja rengeteg mindenen ment keresztül, fel sem lehet fogni mennyi munka, mennyi erő, mennyi megpróbáltatás van mögöttük."

nyilatkozta Bandi.

"Már négy és félmillió forintot sikerült a családnak gyűjteni a felhívásom nyomán. El is látogatok hozzájuk és utánajárok, hogy mire van szükségük, hiszen az ápolás, a gondoskodás mindennapos, és rengeteg pénzt emészt fel. Örülök, hogy ilyen nagy aktivitást váltott ki a bejegyzésem az emberekből, több, mint 3000-en osztották meg eddig. Jó látni az összefogást, a segítőkészséget. Ezzel az egésszel ez is a célom volt, hogy rávilágítsak: járjunk nyitott szemmel, vegyük észre a körülöttünk lévő problémákat, legyünk együttérzők és ha tehetjük, segítsünk!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!