Csősz Bogi elárulja a tökéletes szemöldök titkát - ifaktor
Csősz Bogi piros ékszeres felsőben áll a LifeTv stúdiójában
Nem fogod elhinni! Csősz Bogi így lepi meg férjét
Instagram/ @boglarkacsosz

Csősz Bogi elárulja a tökéletes szemöldök titkát

Csősz Bogi a kamerák előtt készítette el a sminkjét és olyan trükköket mutatott meg, amelyektől még Lilunak is leesett az álla. Bár Bogi legtöbbszőr sminkest fogad most bebizonyította, hogy nagyon is ért a kozmetikumokhoz.


Csősz Bogi volt a legutóbbi vendége Lilu műsorának, a Lilulandnek. A luxusfeleség egyedi és különleges sminktechnikákról számolt be, amely még a műsorvezető figyelmét is annyira lekötötték, hogy kérdezni is elfelejtette a vendégét.

Bogi megmutatta, hogy a tökéletes smink alapja egy megfelelő primer és az bőrápolás, továbbá, hogy mennyire elengedhetetlen a fényvédő használata kortól függetlenül.

Az üzletasszony elárulta a legbiztosabb technikát a megfelelő szemöldök elérése érdekében. Egy olyan különleges módszert mutatott meg, amelyet mindenki tud alkalmazni és mindenkinek a saját arcformájához passzoló szemöldököt tudja vele megrajzolni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!