Csősz Boglárka szerint a botox természetes - ifaktor
Csősz Boglárka
Csősz Boglárkának igencsak sajátos véleménye van a sokak által megvetett botoxról.


Bogi leginkább a Feleségek luxuskivitelben című realityvel vált ismerté itthon, amiben többek között Vasvári Viviennel, Polgár Tündével és Köllő Babettel szerepelt együtt. Köztudott, hogy férje a török milliomos építési vállalkozó, Burak Talu, akivel 2010 óta él házasságban.

Lilu sminkelős műsorának legújabb vendége Csősz Boglárka volt. Mivel a sminkelés remekül ment, így szinte más téma nem is került szóba. Ennek ellenére egy dologra azért felkaptuk a fejünket, méghozzá egy Bogi botoxxal kapcsolatos véleményére.

A műsor végéhez közeledve Lilu rákérdezett, hogy mi a véleménye Csősz Boglárkának a szépészeti beavatkozásokról.

„Annyira nem vagyok a híve, hogy túl sokat kapjon az arc. Inkább sokszor, keveset. Én nagyon szeretem a mezoterápiát, ami az egész arcra kerül, tehát pici tűkkel van megdolgozva, és az egészet hidratálja. Nyilván van a botox kezelés, amiről azt gondolom, hogy harminc után már teljesen természetes, ha valaki szereti használni. Van, aki arcjógázik, és abban hisz, én úgy gondolom, hogy vannak olyan bőrtípusok, ahol sajnos ez nem elég.”

– nyilatkozta Csősz Boglárka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!