Csupán egy nyaklánc takarta el Bella Hadid melleit - ifaktor

Az amerikai modell, Bella Hadid még mindig képes meglepni rajongóit extrémebbnél is extrémebb ruha összeállításaival. Legújabb Instagram-posztjában egy nagyon különleges outfitben látható, ahol melleit csak egy nyaklánc takarta el.


Bella nem véletlenül lett megválasztva 2016-ban az Év Modelljének, hiszen nem csak gyönyörű és csinos, hanem valami olyan fantasztikus kisugárzással rendelkezik, ami kevés embernek adatott meg.

A modell legújabb szettje nagyon sikeres lett a közösségi médiában, hiszen fotóját több mint kétmillió ember kedvelte és több ezer komment érkezett rá, amiben végig dicsérik Bellát.

Számunkra elképesztő az az elegancia, amivel Bella viselte az elől hasig kivágott ruháját és a fordított fa nyakláncot, amely mellét takarta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!