Csuti így fizeti meg a hotelt, ahol válása óta lakik - ifaktor
Csuti egy hotelszobában.

Szabó András, azaz Csuti az Instagram-oldalán osztott meg egy nyereményjátékot, amelynek az apropója rendkívül érdekes.Csuti egy rövid ideig még otthon élt a közös álomotthonban – amelynek sorsa egyelőre kérdéses –, hogy a gyerekek a lehető legkevesebbet érezzenek a házasságuk megromlásából.

Természetesen egy idő után az üzletember végül elköltözött otthonról. Csutinak szállodatulajdonos barátja sietett a segítségére, így a Duna Garden Hotelben húzta meg magát, ahol azóta is tartózkodik. Most egy kisebb szívességet tett barátjának azért cserébe, hogy ingyen lakhat az egyébként éjszakánként 40 ezer forintos szobában.

Az influenszer egy nyereményjátékot osztott meg az Instagram-oldalán, amelyben két éjszakai szállást lehet nyerni.

„Legyünk szomszédok! Ha nem is örökre, de 3 nap 2 éjszakára most minden esélyed megvan, hogy együtt lakjunk a Duna Gardenben”

– írta Csuti, aki a luxus körülmények ellenére nem teljesen elégedett, ugyanis hiányzik neki a családi élet.

„Eddigi mindennapjaimban mindig az történt, hogy felkeltem, elmentem dolgozni, és hazamentem a családomhoz. Ez volt az otthonom. Egy szálloda nem helyettesíti ezt. Más az a szeretet, amit az ember kap. Nekem nagyon hiányzik az otthon melege”

– nyilatkozta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!