Csuti Kulcsár Edinát is felköszöntötte nőnapon - ifaktor
Szabó András, Csuti kockás zakóban áll

Szabó András, azaz Csuti nem hagyta figyelmen kívül a tegnapi nőnapot. Egy különleges Instagram-bejegyzés formájában köszöntötte fel, nemcsak a követőit a vállalkozó.


Csuti, azaz Szabó András sok másik hazai influenszerhez hasonlóan Instagram-oldalán köszöntötte fel a rajongóit. Követői nagyon büszkék rá, hiszen magánéleti problémája ellenére is nemcsak minden nőt, de köztük volt kedvesét, Kulcsár Edinát is felköszöntötte ezen a napon.

,,Boldog Nőnapot drága hölgyek! 💐Engedjétek meg, hogy egy Márai Sándor idézettel éljek e csodás napon! “Köszönet a nőknek. Köszönet neked, aki megszültél. És neked, aki a feleségem voltál. És neked, te harmadik, tizedik, ezredik, aki adtál egy mosolyt, gyöngédséget, egy meleg pillantást, az utcán, elmenőben, vigasztaltál, mikor magányos voltam, elringattál, mikor a haláltól féltem. Köszönet neked, mert szőke voltál. És neked, mert fehér voltál. És neked, mert a kezed szép volt. És neked, mert ostoba és jó voltál. És neked, mert okos és jókedvű voltál. (...) Köszönet a nőknek, köszönet.”

-idézte Márai Sándor szavait Csuti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!