Curtis párja, Judit: „Három gyermeket szeretnénk” - ifaktor
Curtis fekete pulcsiban ül

Míg a rapper kisfiúra, addig Judit kislányra vágyik.


A népszerű rapper, Curtis és kosárlabdázó barátnője, Barnai Judit kapcsolata tele volt hullámvölgyekkel. Már számtalanszor felrepült a pletyka, miszerint véget ért a kapcsolatuk, azonban ezekre ők mindig rácáfoltak.

Így történt ez most is, ugyanis Judit nagy terveikről számolt be a Hot magazinnak. A páros között jelenleg a legnagyobb a harmónia, ugyanis a közös jövő mellett, három közös gyermeket is terveznek. Judit fiatalon szeretne édesanya lenni és úgy érzi, itt is van ennek az ideje.

„Az eljegyzésnek is eljön az ideje. Ezt a témát fel sem szoktam hozni, a közös gyerekről viszont inkább beszélünk. Én nagyon szeretnék. Mondtam is, hogy a házasság csak egy papír. Az eljegyzés már egy kötődés, az még fontosabb is, mint egy esküvő. Anélkül is működik minden. (…) Szeretnék fiatalon anya lenni. Mindkettőnknek van testvére, a család számunkra a legfontosabb. Nagyon vágyom az anyaságra, sok gyerekkel, szinte látom magam előtt, hogy ünnepekkor együtt van mindenki. Ati három fiút szeretne, én viszont inkább lánypárti vagyok. Mondtam is neki, hogy a lánya élete szerelme lesz Doncsi mellett. Szóval, három gyermeket szeretnénk, a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek”

-részletezte a lapnak a kosárlabdázó.


Ne hagyd ki!