Szívhez szóló üzenettel köszöntötte fel kisfiát Curtis - ifaktor
A népszerű rapper, Széki Attila, művésznevén Curtis köztudottan imádja kisfiát. Többek között ő adott neki erőt, amikor drogfüggőségét le kellett dolgoznia. Most két éves lett a kis a Doni.


Curtis az Instagram-oldalán egyébként is rendszeresen oszt meg közös tartalmakat és azok közé a hírességek közé tartozik, akik büszkén, mintegy fotóalbumként használja az Instát és kisfiát is bátran mutatja meg a nagyvilágnak.

Ezúttal a születésnapjára osztott meg egy szívhez szóló üzenetet a rapper.

„Drága kisfiam! Egy pillanat volt ez a két év... Azóta már rengeteg mindenen vagyunk túl. Neked saját gondolataid vannak, beszélsz és egy pillanatra sem állsz meg. Egy igazi csoda kisfiú vagy és én mindennél jobban szeretlek téged! Szebbé tetted a világot! Isten éltessen örökre! Köszönöm, hogy vagy nekem. Szeretlek Apa."

– írta Majka zenésztársa a kisfiának szóló születésnapi köszöntőjét.

Ha Doni elég nagy lesz hozzá és esetleg visszaolvassa ezeket a sorokat, biztosan elérzékenyül, hiszen apukája tényleg bálványozza őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Rúzsa Magdi egy posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!