Curtis megható pillanatról posztolt egyik fiatal rajongójával - ifaktor
Curtis egy fehér háttér előtt áll.

A közkedvelt rapper, Curtis nem mindennapi fényképet osztott meg egyik koncertjéről. Itt bizony szem nem marad szárazon.


Egy sztár életében mindenképpen fontos, hogy ápolja és fenntartsa kapcsolatát rajongóival. Akár a közösségi médiákon keresztül, akár személyesen is. Egyértelműen az utóbbinak van a legnagyobb hatása és tudja a legmaradandóbb élményeket is hagyni az illető követőtáborában.

Curtis legújabb fényképét egy Müller Péter idézettel vezeti fel, mely szerint a gyermeki tekintetnél nincs tisztább és őszintébb a világon. Az idézetet egy ritka pillanat felvétele mellett láthatjuk, amikor is a színpadról lehajolva, Curtis egy fiatal kislánynak csókol kezet:

A lány arcán látható a boldogság és a rajongás, amint kedvenc előadója ily módon tiszteli meg. A rapper rajongói egyenesen odáig vannak és nem győzik kifejezni tetszésüket a kép iránt:

„Csodás kép egy csodás pillanatról! Mindent elmond rólad! A gyermeki léleknél nincs tisztább és igazabb. Feltétel nélküli, őszinte szeretet. Két csodálatos kisfiam van, minden nap ezt látom a szemükben."

Az egyik hozzászóló, mint utóbb kiderült ismeri is a kislányt:

„Nemaaar...ez a volt osztálytársam. Milyen szerencsés."

Tovább a rajongók:

„Ez a pillanat...mindent megér a kép magáért beszél."
„Le a kalappal Curtis. A gyerekek az élet értelmei. Ők azok, akik látják, hogy mi mire visszük az életbe és példaként emlékeznek és van kire felnézni. Nagyon tiszteletem, hogy ilyen kedvesen fogadod a fiatal közönséget is. Kell ennél több? A szeretet a legfontosabb."

Volt olyan kommentelő is, akivel nagyot fordult a világ a zenésszel kapcsolatban, miután meglátta a képet:

„Na jó, eddig nem csíptelek, de most nőttél a szememben, és az idézet gyönyörű!"

Le a kalappal Curtis!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!