Curtis védelmébe vette Szoboszlai Dominiket - ifaktor
Szoboszlai Dominik napszemüvegben a német kupával a kezében.
Curtis az Instagram-oldalán vette védelmébe Szoboszlai Dominiket, akit egy felvágós fotó miatt kezdtek ki az internetezők.


A szóba forgó képen az látható, amint a magyar válogatott labdarúgó az RB Leipzig által nemrég megnyert német kupával a kezében, napszemüvegben és egy méregdrága karórákkal a kezén pózol.

Sokan túlságosan felvágósnak és magamutogatónak ítélték a fiatal focista képét, ezért elkezdtek az óráján élcelődni. A köztudottan hatalmas futballrajongó Széki Attila, azaz Curtis viszont megvédte a játékost saját közösségi oldalán.

Dominikot ezért a képért kezdték ki páran…Ha egy külföldi játékos csinálja leszopják,hogy mennyire menő! Ha egy honfitársunk akkor szapulják… Jól teszi!Megérdemli a kupàt és az órákat is! Legyen neki még 10 db azt kívánom és hordja egyszerre majd azokat is ha úgy kívánja. Gratulálok mindenhez amit elértél az életben bro! @szoboszlaidominik Sok álszent,megkeseredett irigy ember…”

- írta Curtis az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!