Chris Martin szerelmet vallott Dakota Johnsonnak - ifaktor
Chris Martin és Dakota Johnson
Chris Martin, a Coldplay frontembere londoni fellépésén ország világ előtt vallott szerelmet párjának, a Szürke ötven árnyalata sztárjának, Dakota Johnsonnak.


​Chris Martin és Dakota Johnson 2017 óta alkotnak egy párt, többször felröppent a pletyka, hogy szakították, de most a londoni koncerten mindenkinek megmutatták, hogy boldogabbak, mint valaha.

A Coldplay énekes mindig is szerénységéről volt híres, de most igazán kilépett a komfortzónájából. Koncertjén bandája elkezdte játszani a „My Universe" című dalokat, amikor hirtelen rámutatott Dakotara a tömegben és azt mondta:

,,Ez az én univerzumomról szól és ő itt van!"

A rajongók azonnal megörökítették a romantikus pillanatot, ahol Chris végig a táncoló Dakotanak énekelt. Úgy látták, mintha a színésznő el is sírta volna magát a meghatottságtól. Ha ilyen komoly kettejük között a helyzet, akkor talán hamarosan eljegyzésükről is hallhatunk?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!