Dallos Bogi a barátjának tekintette Puskás Petit - ifaktor
Dallos Bogi és Puskás Peti.
Dallos Bogi a 95,8 Sláger FM-en beszélt megismerkedésükről Puskás Petivel.


2019 novemberének végén derült fény arra, hogy az akkor X-Faktor mentorként dolgozó Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkotnak.

Az előválogatók után általában kettesben még beültek egy italra, beszélgettek, és szép lassan elkezdett kialakulni köztük valami, ami az énekes számára nyilvánvaló volt, a 12 évvel fiatalabb énekesnőnek viszont nem feltétlenül.

„A 2019-es évre elhatároztam, hogy a karrieremre koncentrálok. Akkor jött az X-Faktor, szerettem volna jól csinálni, mindent beleadni. Így még inkább figyelmen kívül hagytam az apró jeleket. Nagyon jól kijöttünk Petivel, néha elmentünk együtt ide vagy oda, de bennem fel se merült, hogy többet szeretne. Olyannyira nem, hogy volt, ezekre a találkozásokra elhívtam egy-egy barátnőmet azért, hogy Peti ne érezze a dolgot randinak. Az is előfordult, hogy megpróbáltam összehozni egy barátnőmmel. Biztos voltam benne, hogy mi csak úgy együtt lógunk néha, mert bírjuk egymást, de ennyi”

– mondta Bogi, akinek egy közös filmnézés után váltak világossá férje szándékai.

„Peti átjött hozzám, hogy megnézzünk együtt egy filmet, és ott esett le. Rá is kérdeztem, hogy tulajdonképpen mit szeretne tőlem. Utána volt kb. két ’hivatalos’ randinak nevezhető találkozásunk, majd összeköltöztünk. Azóta pedig össze is házasodtunk, remekül megvagyunk.”

– zárta Bogi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!