A Puskás-Dallos házaspár megmutatta új otthonát - ifaktor
Puskás Peti és Dallos Bogi az új otthonukban
Puskás-Dallos Bogi egy virtuális sétával vezetett minket körbe új, Petivel közös otthonukra, ahol mindent megmutatott a kíváncsi követőknek.


Peti és Bogi korábban a belváros közepén lakott és csak nemrég költöztek be új otthonukba. Házukat legfőképpen a letisztultság és a minimalizmus jellemzi. Továbbá a fehér és a barna szín az, ami dominál. Bogi szerint nagyon megnyugtatja őket, hogy most már van kertjük, hiszen ő és Peti is nagy természetkedvelők. Az énekesnő azt is elárulta, hogy a legtöbb inspirációt a Pinterest-oldal nézegetésénél szerezte.

Bogi a felső szintet egy konkrét alkotói, dolgozó szobává varázsolta, ahol – mivel férjével együtt mindketten művészek – nyugodtan tudnak zenélni, vagy éppen más tehetséggel ötletelni.

Követőiknek is nagyon tetszik a pár ízlése, azonban az egyik hozzászóló érdekes kérdést tett fel. Egyelőre erre Bogi még nem reagált:

„Nagyon szép, de egy valamit hiányolok. Gyerekszoba??? 😮"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!