Ezt gondolja Debreczeni Zita a sebhelyéről - ifaktor
Debreczeni Zita bordó pulcsiban ül egy széken

Debreczeni Zita őszintén elmondta, mit gondol az apró hegről az arcán. Követői pedig imádták és szerintük ez teszi Gianni Annoni feleségét igazán különleges szépséggé.


Kevesen tudnak az apró hegről, amely Debreczeni Zita arcán van, azonban ennek ellenére Zita sosem takargatta vagy szégyellte. A gyönyörű fotós állán található egy apró vágás, amelyet még gyermekkorában szerzett.

Zita kisgyerekként is igen vagányan viselkedett, így édesapja figyelmeztetése ellenére felmászott a kerti galambházra, ahonnan viszont arccal előre beleesett egy vasvályúba. Így szerezte a heget az állán.

„Édesapám galambász volt. Egyszer a kisebbik bátyám, aki 8 évvel idősebb nálam, felmászott az egyik galambház tetejére, szóval úgy gondoltam, hogy, ha neki fel szabad, akkor nekem is. Apukám még szólt is, hogy, ha leesek, akkor számoljak a következményekkel, persze én vagányan legyintettem csak, gondoltam semmi baj nem történhet. Abban a pillanatban, ahogy ez a jelenet lejátszódott, megcsúsztam és elkezdtem lefelé zuhanni. Volt egy kampós rész a tető szélén, ahova apukám a vödröket és a hasonló, munkához szükséges kellékeket akasztotta. Állítólag az a kampó szakította fel az államat, majd, ha mindez nem lett volna elég, arccal előre belezuhantam a vasvályúba. Ezek után arra emlékszem csak, hogy apa bevitt a konyhába, és láttam, hogy véres a keze. Kérdeztem tőle nagy naivan, megvágta-e magát. Nem nagyon tűnt fel, hogy konkrétan szét van nyílva az állam és belőlem ömlik a vér”

-mesélte Zita korábban a Femcafenak.

Zita most Instagram-oldalán árulta el, hogy pontosan, hogyan is vélekedik a hegről. Több követője szerint is ez a fotós szexepilje és ez az, ami különlegessé, egyedivé teszi őt.

"Mi az ott az álladon?
A rosszaság jele! A szüleim azt mondták! "

-írta Instagram-bejegyzésében Zita, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!