8 éve boldogok együtt Debreczeni Zitáék - ifaktor
Debreczeni Zita bordó pulcsiban ül egy széken
Ezt gondolja Debreczeni Zita a sebhelyéről
Instagram/ @palto.hu

8 éve boldogok együtt Debreczeni Zitáék

Immár nyolc éve annak, hogy egymásra talált Debreczeni Zita és Gianni Annoni. A sztárpár azóta is nagy boldogságban él, amelyet csak megkoronázott másfél éve született kisfiúk.


Debreczeni Zita legújabb Instagram-bejegyzésében emlékezett meg férjével az évfordulójukra. A fotós elárulta, hogy 8 éve vannak együtt Gianni Annonival. Ez idő alatt történtek velük nagyon jó és rossz dolgok is egyaránt, de ők mindig kitartottak egymás mellett.

Zita ezalkalomból sok pillanatképet megosztott az öt évvel ezelőtti esküvőjükről az Instagram-történetében. Giannival az olaszországi Alpokban kötötték össze hivatalosan is az életüket.

,,2017.03.31.
7 éve együtt
6 éve jegyesek
5 éve házasok
1,5 éve szülők...
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
2017.03.31.
Hihetetelen, hogy máris eltelt 5 év! Az pedig még hihetetlenebb, hogy ebben az évben már 8 éve toljuk együtt a szekeret, amire az elmúlt időszakban páran fel és leszálltak...
Történtek velünk jó és rossz dolgok egyaránt, de mi akkor is mentünk tovább együtt kéz a kézben... Köszönöm, hogy vagy @gianniannoni még akkoris, ha néha kölcsönösen egymás idegeire megyünk! 😂☝🏼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében Zita.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!