Így telt a december 6 a sztárok otthonában - ifaktor
Mikulás Télapó

December 6-án eljött a Mikulás, a jóknak csokit, a rosszaknak pedig virgácsot hozott. Az Instagrammon sok hazai sztár megosztotta ennek az ünnepnek a pillanatait, családjuk körében.


Sebestyén Balázséknál is megjelent személyesen a Mikulás idén. Bár az ő vendégüknek is csak a szeme látszódott a jelmezben, mégis volt, aki Istenes Bence vonásait vélte felfedezni.

„Nálunk már volt!🥰😊🎅köszi Mikulás, nagyon örültek a srácok! 🤣🙏🏻 Noel miután elköszönt Tőled, hosszú ideig nézett még ki az ablakon, hátha látja a szánodat, a rénszarvasokkal..😊😍”

-írta Balázs Instagram-bejegyzésében.

Király Viktoréknál azonban nem kellett tippelgetnünk, hiszen ők maguk mondták meg, hogy a büszke apuka volt, aki magára öltötte a Mikulás jelmezt.

„Ha lehetne választani egy pillanatot, amit örökre zárnék emlékezetembe akkor az ez! Kellemes ünnepeket nektek!”

-írta Viktor az Instagram-bejegyzéséhez.

Tápai Szabináék otthonában pedig egy zenés produkcióval társult a Mikulás megérkezése. Náluk igazán jól telt ez az ünnep, Szabina Instagram-bejegyzése alapján. A kézilabdázó azt is elmesélte, hogy énekelgettek és beszélgettek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!