Demcsák Zsuzsa elképesztően dögös volt a kifutón - ifaktor
Demcsák zsuzsa
Demcsák Zsuzsa a Budapest Central European Fashion Week-en vállalta a felkérést, hogy modellként mutassa be egy hazai divatház legújabb kollekciójának darabját – számolt be a Blikk.


A legutóbb a TV2 Farm VIP műsorát vezető Demcsák utoljára 26 éve – még televíziós karrierje előtt –,1996-ban jelentkezett a Szupermodell nevű versenyre, ahol bejutott a legjobb 15 közé.

„Jó volt visszacsöppenni ebbe a világba, főleg, hogy régen az életem része volt. Amikor a Sentiments divatház felkért, azonnal igent mondtam, nem hezitáltam. Egyrészt 25 éve, azaz az indulása óta ismerem a márkát, másrészt pedig jó volt újra átélni egy show izgalmát. Nem is feltétlenül a kifutón való vonulást élveztem, hanem a kulisszák mögötti légkört, a várakozást, az izgatottságot”
„A modellkedés rövid szakasza volt az életemnek, de szerettem. Ha kapok felkérést, akkor a mai napig szívesen vállalom, de nem tudnám elképzelni, hogy visszatérjek. Ez a munka nem az én korosztályomnak való”

– nyilatkozott Demcsák Zsuzsa a divatbemutató után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!