Demcsák és Köllő Babett életre szóló barátságot kötöttek - ifaktor
Köllő Babett annak idején, amikor először került be a Sztárban Sztár ítészei közé, felkereste Demcsákot, aki műsorvezetői tréningeket tart.


Demcsák ismeri a szakma csínját-bínját, így már jó ideje foglalkozik műsorvezetői tréningekkel, de mostanában a televízióból már ismert szereplőkkel is foglalkozik.

„Egyszer csak szóba került egy munka során, hogy szeretnék műsorvezető-tréningre járni, mire az egyik kollégám mondta, hogy Zsuzsa tanít is, és nemrégiben említette, hogy néz a Sztárban Sztár-ban."

– mondta annak idején Babett a Blikknek.

A két tévés korábban sosem találkozott, Babettet még az is meglepte, hogy Demcsák tudja, ki ő, ennek ellenére immár szorosabb barátság is összeköti őket, és gyakran beszélnek a magánéletükről is egymásnak.

Babett mindezt egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg követőivel, ahol azt is elárulta, hogy eleinte tartott „mesterétől", hiszen kíméletlen őszinteséggel megmondja, hogy mi jó és mi rossz.

„A Mester és tanítványa.. Zsuzsa segít nekem abban hétről-hétre,hogy jobbá váljak és hogy elérjem az álmaimat.Eleinte nagyon féltem tőle,ám a szakmai kapcsolatból őszinte barátság lett és emellett ő az egyik legerősebb támaszom is.Aki azt gondolja,hogy felnőttként nem lehet igazi barátságot kötni,az téved!"

– írta Babett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluort már nem érdekli a szerelem

Az Álarcos énekes holnap esti adásának előzetesét láthattuk, amiből kiderült, hogy Fluort a győzelmen kívül már semmi sem érdekli. Még a Szabó Zsófival alakuló románca sem.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!