Demcsák Zsuzsa megmutatta photoshop nélkül az arcát - ifaktor
Demcsák Zsuzsa türkíz kék blúzban a stúdióban áll

Demcsák Zsuzsa megmutatta követőinek az igazi, természetes vonásait, ők pedig nagyon pozitívan fogadták és bókokkal halmozták el a műsorvezetőt.


Demcsák Zsuzsa egy igazán bevállalós fotót osztott meg az Instagram-oldalán követőivel. Az első képen photoshop segítségével eltűntette a szeme alatti ráncokat, a másodikon, azonban teljes mértékben természetes arcát láthatjuk.

Ezután pedig a műsorvezető megkérdezte a követőitől, hogy nekik melyik oldala tetszik jobban. A kommentekből egyértelműen látszik, hogy a rajongók Zsuzsa természetes külsője mellett szavaztak, továbbá számtalan bókkal dicsérték őt.

,,Airbrush vs. valóság❗️Aki utóbbit nem tudja elfogadni, az életet önmagában képtelen végig élni, csak álmodik🙈 Én szeretnék nem beállni a sorba és így szeretni magamat és az életemet🙏 ha nektek mégis az első verzió és fotó tetszik jobban, akkor jelezzétek! Írjátok meg, hogy a látszatot vagy a valóságot látnátok szívesebben! #photoshopversusvalóság”

-írta Zsuzsa az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!