Demcsák Zsuzsa is plasztikai sebészhez fordult - ifaktor
Demcsák Zsuzsa barna ruhában

Demcsák Zsuzsa büszkén vállalja, a plasztikai sebész beavatkozásait az arcán. Instagram-oldalán osztotta meg a hyaluronsavas feltöltés eredményét a követőivel.


Demcsák Zsuzsa – saját elmondása szerint – évek óta próbálta figyelmen kívül hagyni azt a nyomást, amely a média szereplőkre nehezedik, a külsőjük értelmében. Azonban most mégis úgy döntött kikéri a népszerű plasztikai sebész, Dr. Krasznai Zsolt véleményét, azzal kapcsolatban, hogyan lehetne kisimultabb az arca.

Zsuzsa szigorúan elzárkózott a nem természetes kezelésektől, mint például a botox, így végül a hyaluronsavas feltöltés mellett tette le a voksát. A műsorvezetőnek így sokkal kipihentebbek és ragyogóbbak a vonásai. Zsuzsa a követőit is arra bíztatja, hogy amennyibben nem elégedettek a külsőjükkel, nyugodtan keressenek fel egy szakembert és ne féljenek belevágni egy kezelésbe.

,,Se filter, se photoshop nincs egyik képen sem, csak az elsőn jobb a megvilágítás és több az önbizalmam…Ezt pedig nem kis részben annak köszönhetem, hogy kikértem és elfogadtam @drkrasznai tanácsát. Zsolt a sokadik plasztikai sebész volt, akivel konzultáltam, mit tehetnék a karikáim ellen és persze, mit lehet tenni a gravitáció ellen. Évek óta szemezgettem mindenféle beavatkozásokkal, próbáltam figyelmen kívül hagyni azt a plasztikai nyomást, ami a televíziós műsorvezetőkre, szereplőkre nehezül, de aztán döntöttem🤣. Semmi látványos változást nem akartam, csak az őszinte csodálkozást a felett, hogy milyen kipihentnek tűnök🤣 Pontosan ez történt!🙂Hyaluronsavas feltöltést kaptam, de semmi botoxot, még csak meg sem kísérelt rábeszélni🤣 miért írom mindezt le? Mert rengetegen írtatok, gratuláltatok, amit köszönök!🙏De ez a nem elhanyagolható tényező is benne van a vizuális összképben. És persze azért, mert szerintem hozzám hasonlóan sokan gondolkodtok ti is azon, mit tehettek a külsőtökért, ami változik az évekkel, viszont se sporttal, se étkezéssel nem lehet visszahozni. Nem is kell 20 évesnek kinézni, de lehet 40 felett is ragyogni🤩 Nézzetek utána, menjetek el konzultációra és döntsetek szabadon a saját arcotokról, ami lehetőleg maradjon meg és ne egy hamis, insta-ideát tükrözzön vissza🤣🙏”

-írta Instagram-bejegyzésében Demcsák Zsuzsa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!