Dér Heni megosztotta az esküvőjén készült fotókat - ifaktor
Dér Heni és Bakos Gergő
A szülőszobából posztolt képet Dér Heni férje
Instagram/@bakosgergely

Dér Heni megosztotta az esküvőjén készült fotókat

Dér Heni és Bakos Gergő másodszorra is örök hűséget fogadtak egymásnak, ugyanis a pár végre Heni szülőföldjén is megtarthatta az esküvőjüket.


Dér Heni és szerelme, Bakos Gergő másodszorra is kimondták a boldogító igent. A pár, ugyanis először a koronavírus idején kötötte össze hivatalosan is az életét, azonban akkor boldogságukban Heni családja nem tudott teljes létszámban osztozni. Mivel szülei megjelenni sem tudtak az eseményen, ugyanis mindketten koronavírusos betegek voltak, így az énekesnőt akkor húga kísérte az oltárhoz.

Most azonban az esküvőre a Vajdaságban került sor teljes mértékben hagyományos keretek között. A násznép soriban olyan sztárok is ültek, mint például a Schobert-házaspár, Tápai Szabina, Kucsera Gábor, Király Viktor és felesége. Szabina több közös fotót is megosztott az Instagram-oldalán, Heni pedig megmutatta követőinek az első hitvesi táncot.

,,Az esküvő hagyományos keretek közt zajlott: Gergő a vőféllyel együtt lovas hintóval jött értem a szülői házhoz, hogy kikérjen. Amikor megpillantottam, majdnem elsírtam magam. Ezután végigkocsikáztunk a hintóval a falun, egészen a szülőföldem templomáig, amihez számos emlék köt, kedves a szívemnek"

- mesélte Dér Heni a múlt héten.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!