Ezért nem házasodik össze Détár Enikő és párja - ifaktor
Détár Enikő nevet

Egyikőjük sem gondolta volna, hogy a válás után újra rájuk talál a szerelem, de Détár Enikő és kedvese, Kiss Péter boldogabb, mint valaha. Egyáltalán nem érzik úgy, hogy hiányzik az életükből a házasság.


Amikor kapcsolatukat a nyilvánosság előtt is felvállalta Détár Enikő és párja, Kiss Péter, akkor egy szakértő nem jósolt többet nekik, mint két hét. Erre, azonban alaposan rácáfolták, hiszen már több, mint hét éve élnek együtt.

Az 58 éves színésznő és tíz évvel fiatalabb párja között a mai napig tökéletes az összhang és a kémia. Ezt és a humort tartják kapcsolatuk titkának. Azonban sokan kérdezik tőlük, hogy miért nem kötötték össze papíron is az életüket, mire a pár csak nevetve válaszolt a Fókusz interjújában.

,,Őt úgy hakniztam, hogy figyelj, lehet, hogy öregedő nő vagyok, de remek parti: nem kell eltartani és nem akarok férjhez menni. Azt éreztem: ez egyszer megvolt. A szép, fehér ruha, a nagy esküvő, minden. Sokáig tartott. Az én részemről nyilván van benne valami önvédelem is, és annak a félelme, hogy én nem szeretnék még egyszer elválni. Nem is az, hogy nem akarnék még egyszer férjhez menni, hanem az, hogy nem szeretnék többet elválni és végig csinálni mindazt, ami vele jár”

-mondta Enikő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!