Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer férjhez ment - ifaktor
Kitty Spencer az esküvői ruhájában áll egy ablak előtt Rómában
A menyasszony egyedi Dolce & Gabbana ruhát viselt az Olaszországban tartott pazar ceremónián.


Diana hercegnő 30 éves unokahúga hétvégén az olaszországi Frascatiban, a Villa Aldo Brandiniben ment hozzá a 62 éves multimilliomos divatmogulhoz, Michael Lewishoz. A gyönyörű szőkeséget testvérei, Louis Spencer, Viscount Althorp, és Samuel Aitken kísérték az oltár elé. A szertartáson a barátok és a családtagok is részt vettek.

Lady Spencer egy viktoriánus ihletésű Dolce & Gabbana egyedi ruhát viselt magas nyakkal, finom gombokkal, hosszú fátyollal és karika fülbevalóval.

A Dolce & Gabbana Instagramon közzétett kulisszák mögötti videója szerint az olasz ház számos kézzel készített Alta Moda ruhát csináltat már Lady Spencer számára, aki korábban egy smaragdzöld Dolce & Gabbana Alta Moda ruhát viselt unokatestvére, Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén.

Lady Spencer a walesi hercegnő bátyjának, Charles Spencernek, a 9. Earl Spencernek a legidősebb lánya. A 30 éves lány hivatásos modell, aki 2017-ben debütált a kifutón a Dolce & Gabbana számára. Eljegyzését Lewisszal 2020 januárjában jelentették be, és több mint két év randizás után házasodtak össze. A dél-afrikai divatmogulnak ez a második házassága.

Úgy tűnik, Vilmos herceg vagy Harry herceg nem vett részt az esküvőn, bár állítólag mindketten még mindig közel állnak néhai édesanyjuk családjához.

Vilmos herceg és Harry herceg nemrégiben újra összejöttek Diana hercegnő új tiszteletbeli szobrának leleplezésére a Kensington-palotában, amikor édesanyjuk 60. születésnapja lett volna.

"Minden nap azt kívánjuk, bárcsak még mindig velünk lenne, és reméljük, hogy ez a szobor örökre életének és örökségének szimbólumaként jelképezi majd."

- áll a két herceg nyilatkozatában.

Prince William and Prince Harry Reunite for Princess Diana's Statue Unveiling

www.harpersbazaar.com

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!