Ez a divat 2022 elején - ifaktor
nő piros kosztümben

Egyre jobban visszaköszönnek a régi divat elemek az új stílusokban. 2022-ben újra hálásak leszünk magunknak, ha nem váltunk meg pár éves ruhadarabjainktól, ugyanis az új év divatja tartogat megpetéseket.


Műszőrme

A műszőrme, mint szettünk egyfajta kiegészítője fog megjelenni a 2022-es kollekciókban, amellyel nagyon elegáns megjelenést lehet elérni.

Hatalmas táskák 

Az utóbbi időben nagy teret kaptak a kis táskák, de idén visszatérnek a hatalmas változataik. Ennek a hírnek minden nő tud örülni.

Csillogó anyagok

A csillogó anyagok megfelelő mennyisége és kombinálása egy hétköznapi szettet is tökéletesen képes feldobni.

Virágminta

A virágminta igazán nagy teret nyer majd magának az év elején. Legfőképpen kabátok teljes felületén láthatjuk majd, vagy akár más mintákkal kombinálva.

Kosztüm

A női kosztüm egy örök darab, amely szabadon kombinálható táskákkal, sapkákkal, kabátokkal és sálakkal is. Idén mindenféle mintában szóba jöhet.

Zsebes fazonú nadrágok

Az idei év meglepetése a zsebes nadrágok, amelyek már nagyon régen számítottak utoljára divatosnak. A szűk farmerok dominanciája idén háttérbe szorul és helyet kapnak bővebb, retro stílusú társaik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!