Így öltözz divatosan a hűvös napsütésben - ifaktor
Divatos nők kávéznak
A mostani kiszámíthatatlan időjárásban szinte lehetetlen megfelelően öltözködni egész napra, ugyanis bár reggel és este hűvös az idő, napközben felmelegedik. Most elhoztunk nektek pár tippet, amivel feldobhatják az egyszerűnek tűnő szetteteket.


Kalap

A kalap úgy tűnik, hogy kétévente visszatérő darab. A kemény fedelestől egészen a francia sapkáig nyugodtan választhatunk kiegészítőt. Azonban figyeljünk arra, hogy ne essünk túlzásba, napszemüveggel együtt nem menő.

Sálak

A sálakkal kapcsolatban az az igazán fantasztikus, hogy tudunk válogatni a színeik, az anyaguk, vastagságuk és nagyságuk között is. Egy kis kendő segítségével a francia és olasz stílust megidézve hajunkat is leköthetjük vele.

Réteges öltözködés

Talán a réteges öltözködés még sosem volt ennyire fókuszban a divat szakmában, mint az utóbbi időben és egyre több lehetőség közül választhatunk. A különböző anyagú mellények tökéletesen kombinálhatóan, ahogy újabban a vékonyabb kabátok is egymással. Ezeknek a szetteknek csak a képzelet szabhat határt.

Színek

Újra divatba jön idén a különböző színek kombinálása, úgyhogy bátran variáljunk akár három vagy négy élénk színt is a szettünkben. Azonban az örök szabályt ne felejtsünk a cipő és a táska legyen ugyan olyan színű vagy pedig ugyanaz a szín domináljon bennük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!