Ezt a szimbolikus elemet választották Dobó Ágiék - ifaktor
Kis-Dobó Ági és férje Csaba

Kis-Dobó Ági és immáron férje, Kis-Dobó Csaba esküvőjük szinte minden részletéről beszámoltak, a követőiknek. A titkos esküvőről egy képsorozatot osztott meg Ági az Instagram-oldalán.


Kis-Dobó Ági egy igazán hosszú fotósorozattal lepte meg a követőit, amelyben beszámol titkos esküvője részleteiről. Mindent elmesél a nagy napjukkal kapcsolatban, mint például, hogy ki kísérte őket az oltárhoz, honnan jött a névválasztás ötlete vagy az, hogy hol tartották utána a bulit.

Egyik ilyen Instagram-bejegyzésében Ági elmeséli azt a szimbolikus elemet, amelyt az esküvőn használtak. Ez pedig nem más volt, mint egy gyertya megnyújtása. Amely bár egyszerűnek tűnhet, az egykori szépségkirálynő megmagyarázta a jelentését számukra.

,,Szimbolikus elemként a gyertyagyújtást választottuk, a közös lángot, tüzet, ami persze időnként van, hogy csak pislákol, van, hogy nagyobb lángon ég, de mindketten hiszünk benne, hogy, ha mindketten óvjuk, dolgozunk érte, akarjuk, akkor, ha küzdelmes is, akár amíg élünk életben tudjuk tartani. 🙏🏼❤”

-írta Instagram-bejegyzésében Ági.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!