Nagy örömhírt jelentett be Dobó Ági - ifaktor
Dobó Ági és Kis Csaba botozik
11 éves évfordulóját ünnepli Dobó Ági és Kis Csaba
11 éves évfordulóját ünnepli Dobó Ági és Kis Csaba

Nagy örömhírt jelentett be Dobó Ági

Dobó Ági az Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt a követőivel, miszerint végre lány gyermek érkezik a családjukba.


Dobó Ági két fiúgyermek büszke édesanyja, de mint minden olyan anyuka, akit fiúgyermekekkel áldott meg sors, sokszor elgondolkodott rajta, milyen lenne egy kislányt felnevelni. Most egy igazán nagy álma válhatott valóra, hiszen többnyire megismerheti majd ezt az érzést.

Azonban nem Ági, aki kisbabát vár, hanem húga esetében derült ki, hogy kislányt hord a szíve alatt. Mivel a testvérpár nagyon jó viszonyt ápol egymással, így valószínűleg Ág jól ki fogja élvezni a nagynéni szerep örömeit a jövőben.

,,2022ben az egyik legnagyobb álmom valóra válni látszik! 🥰 Egyetlen hugikám kislányt hord a szíve alatt, így a generációk óta, női ágon öröklődő, különleges szövetségünk tovább bővül, öröklődik! 🥰❤🙏🏼 ...magyarul lesz egy Lányom!😁 ...akarom mondani, Lányunk...🤣😂 köszi, Tessssóóó 😎🤚🏼”

-írta Ági az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!