Dobó Ági segítségért fordul a követőihez - ifaktor
Dobó Ági a konyhában
Dobó Ági műsorvezető lett
Instagram/@doboagi

Dobó Ági segítségért fordul a követőihez

Dobó Ági és családja úgy döntött az évnek ebben a szakaszában hódol a téli sportoknak, mint a síelés vagy éppen a snowboardozás. Tovább egy dél-olaszországi kis téli paradicsomba terveznek elutazni, azonban e téren a követőihez fordult segítségért.


Dobó Ági újabban egyre aktívabb a közösségi médiában, legfőképpen az Instagram-oldalán. Legutóbbi bejegyzéseiben is a követői segítségét és véleményét kérte ki az édesanya két dolog kapcsán. Elsősorban arra volt kíváncsi Ági, hogy követőinek lenne-e kedve egy családi síeléshez, amire szinte minden kommentelő természetesen igennel felelt.

,,Most én kérdeznélek Titeket KÉT DOLOG KAPCSÁN IS! 😍 Segítetek? 😁 Az első, hogy miután úgy látjuk rengetegen szeretitek Ti is a síelést, boardozást, számtalan kérdés, komment érkezik Tőletek a témában, arra gondoltunk, hogy a következő szezonra szerveznénk egy jó kis családos síelést! Mit szólnátok hozzá, lenne kedvetek? 🤩A másik kérdés a következő posztban jön majd...🥰”

-írta Ági az Instagram-bejegyzésében.

A fentebb említett következő Instagram-bejegyzésében pedig Ági azt kérdezte meg a követőitől, hogy jártak-e már valaha Madonna di Campiglioban. Továbbá, ha igen, akkor milyen szállást vagy éttermet tudnának számukra ajánlani. Sok követője egyébként saját magához is meghívta Ágiékat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!