Dobó Kata belebújt leghíresebb filmjének szexi ruhájába - ifaktor
Dobó Kata
Dobó Kata: Ha nem kéri meg a kezem az a baj, ha nem hoz rózsát az a baj
Instagram / @lazar_joci

Dobó Kata 25 év után belebújt leghíresebb filmjének szexi ruhájába

Ez a filmszerep indította el a színésznő karrierjét.


Negyedévszázada mutatták be A miniszter félrelép című magyar vígjátékot. A filmben Dobó Kata alakítja Marosi Tündét. A színésznő Facebook-oldalán egy fotót is megosztott a filmből, amelyen éppen a Hotel Astoria bárpultján támaszkodik.

Kata továbbá azt is megmutatta követőinek, hogy ismét a filmben viselt zöld koktélruhájába bújt. A színésznő sorra zsebelhette be a bókokat a követőitől, hiszen szinte semmit sem változott a 25 év alatt.

,,25 éve nyáron megfordult körülöttem a világ! És ezek nem nagy szavak.☯️
Leforgattam életem első mozifilmjét, a Miniszter Félrelép-et! 🎬 Két nappal korábban, hogy megtudtam enyém a szerep, felvettek a Színművészetire! Komoly két nap volt. 🤪❤️
Persze én ebből akkor semmit nem érzékeltem. Talán jobb is így. Mert egy olyan forgószél vett magára aminek a következményeivel nem voltam tisztában. Sem a pozitív, sem a negatív következményeivel.(..) Gyakorlatilag egyik napról a másikra ismert meg egy egész ország. Ezzel egyidőben megkedveltek, pálcát törtek, irigyeltek, ki nem állhattak…A megfelelő részt ki lehet választani. Mindez azóta sem változott.(..) Pár évvel ezelőtt előkerült a szekrényemből az a bizonyos zöld ruha. Gondoltam egyszer talán lesz egy alkalom, amikor újra felvehetem…Úgy érzem ez most van.🤗 A Danubius Hotel Astoria lehetőséget biztosított, hogy fotózzunk a szállodában, felidézve a 25 évvel ezelőtti pillanatokat.”

-írta Kata a Facebook-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!