Dombóvári Istvánék egy merénylet szemtanúi voltak - ifaktor
Nagyon szomorú történetet mesélt el Dombóvári István az Instagram-oldalán, de szerencsére a tragikus végkimenetel végül elkerülhető volt.


Dombiék egy átlagos napon majdnem egy nagyon komoly traumával „Történt ugyanis, hogy egy kisfiú egy teherautó elé vetett egy kiskutyát. Szerencsére a sofőr lélekjelenléte megmentette az állat életét, akit aztán Dombiék vettek pártfogásukba." – már, ha ez így nem volt máris az.

Történt ugyanis, hogy egy kisfiú egy teherautó elé vetett egy kiskutyát. Szerencsére a sofőr lélekjelenléte megmentette az állat életét, akit aztán Dombiék vettek pártfogásukba.

„Felfoghatatlan dolog történt velünk ma. Heves megyében egy faluban a szemtanúi voltunk annak, ahogy egy nyolcévesforma gyerek egészen egyszerűen egy közeledő, robogó kisteherautó alá dobta ezt a kutyust. A sofőr hihetetlen lélekjelenléttel és satufékkel rántotta félre a kormányt. A csodával maximálisan határos módon a kutyus egyetlen karcolás nélkül megúszta a dolgot. Mi családdal, babával visszafordultunk érte. A gyerek elszaladt, a halálra rémült kutyáért egyetlen szomszéd sem jelentkezett. Betettük a kocsiba és elvittük a Miskolci Állatsegítő Alapítványhoz, akik ideiglenesen befogadták őt és remélik, hogy hamarosan szerető gazdára fog találni. Nem tudom, hogyan fordulhat ez elő, mit kellene máshogy csinálni, hogy egy gyereknek ilyen soha ne jusson eszébe..."

– írta Dombi, aki kéri követőit: bárki, aki tud az segítse az ilyen menhelyek munkáját valamilyen adománnyal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Rúzsa Magdi egy posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!