Íme Dukai Regina legjobb bőr és hajápolási tippje - ifaktor
Dukai Regina szőke hajjal, kék ingben ül egy sminkszobában

Ha valakinek, akkor Dukai Reginának elhihetjük, ha azt mondja, ez az egyik legtutibb bőr és hajápolási rutin, amit nőként végezhetünk a mindennapokban. Instagram-oldalán árulta el titkát.


Bár már viszonylag régóta tudjuk, hogy 25 éves korunk után a kollagéntermelésünk leáll és ezt érdemes megtámogatni külső bevitellel, valamiért mégis szkeptikusak is vagyunk a dologgal kapcsolatban.

Pedig Dukai Regina most elárulta, ő a kollagén bevitelre esküszik, de mint megtudtuk, abból sem mindegy, hogy milyet vásárolsz és viszel be a szervezetedbe.

Ugyanis a kollagént is beviheted már por, kapszula vagy akár ital formájában is. Illetve az sem mindegy, hogy milyen eredetű kollagént vásárolsz: marha, vagy hal alapút.

,,Minden reggel mellettem van és azt kell, hogy mondjam, kimondottan jó hatással van a bőrömre és a hajam állapotára, ráadásul rávesz, hogy egy nagy pohár folyadékkal indítsam a napom"

- kezdte bejegyzését Regi, majd így folytatta:

,,Az íze pedig az egyik legfinomabb trópusi gyümölcsös szörpre emlékeztet, így könnyen csúszik.😋
Egy éve fogyasztok rendszeresen valamilyen formában kollagént és bizony belefutottam olyan változatokba, amik nem lettek a kedvenceim, hol az ízük, hol az állaguk vagy épp a kevés kollagéntartalmuk miatt. A tablettákkal kimondottan rossz a viszonyom. Lényeg a lényeg, hogy számomra fontos szempont volt a folyékony állag, a tartalom és az íz, ami a BioTechUSA Collagen Liquid termékében tökéletes összhangban van.
Az ajánlott napi adag 25 ml, melyet reggelente egy nagy pohár vízbe öntök (eredetileg önmagában ajánlott a fogyasztása, de tökéletes vízzel is) és így indítom minden napom.
Fontos szerepe van bőrünk rugalmasságának megőrzésében, B6-, C- és D-vitamint , Mangánt, szelént és 11 g hidrolizált kollagént tartalmaz adagonként, ràadásul cukor- és gluténmentes"

- számolt be tapasztalatairól Dukai Regina, akinek bejegyzését ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!