Így segített Dukai Regina az ijedt kutyákon - ifaktor
Dukai Regina fotózás fehér háttér világítás
Betegsége nehézségeiről mesélt Dukai Regina
Instagram/@nudebynubu

Így segített Dukai Regina az ijedt kutyákon

Dukai Regina egy igazi jótettel kezdte a 2022-es évet. Segíteni szeretne minden megijedt, elszökött kutyának épségben visszakerülni gazdájukhoz.


Dukai Reginától sosem állt távolt a jótékonykodás, szilveszter estéjén is segíteni szeretett volna az állatokon. A modell Facebook-oldalán tette közzé, hogy amennyiben bárki elkóborolt kutyát talál az utcán, az osszon meg a bejegyzés komment szekciójában az állatról egy képet, illetve mondja el, hol találta.

,,Bár remélem nem lesz szükség erre a postomra, de ha bárkinek elszökött/elszökik az éjszaka a kutyusa a petárdázások, tűzijátékok miatt, írjátok meg kommentben, hátha a követőim között van, aki látta, megtalálja! Várost is írjatok hozzá! Békés, boldog új évet mindenkinek!♥️”

-írta a modell Facebook-bejegyzésében.

Hárman is kommenteltek már egy eltűnt kutyával kapcsolatban. Illetve Regina két eltűnt állatról is osztott meg bejegyzést. Azt, hogy azóta visszakerültek-e az elveszett kisállatok a gazdájukhoz még nem tudni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!