Dwayne Johnson 25 évvel ezelőtti videójára reagált - ifaktor
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson az egyik legnépszerűbb színész, a rajongói imádják. De nem csak szimpatikus személyisége, szakmai sikerei is figyelemreméltóak. De Dwayne mindezt előre megjósolta volna?


Dwayne Johnson egy 25 évvel ezelőtti interjúját osztotta meg követőivel az Instagram-oldalán. A videóban pont arról beszél, hogy mennyire maximalista az élet bármely területén. Továbbá, ha majd öt, tíz vagy húsz éve múlva visszatekint, bárhová is sodorja az élet büszke legyen a teljesítményére. Egy igazi inspirációs beszédet mondott.

Figyelembe véve a színész szakmai pályafutását biztosan állíthatjuk, hogy elérte azokat a sikereket, amiről álmodott. A videón egyébként csupán 24 éves és éppen az első WWE meccse előtt állt.

A követők nagyon inspirálónak és motiválónak találták a beszédét és szinte kivétel nélkül csak dicsérő és büszke hozzászólásokat írtak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!