DWTS: Kováts Gergely Csanád őszintén mesélt a zsűrizésről - ifaktor
Kováts Gergely Csanád a Dancing with the Stars-ban.
A Dancing with the Stars legújabb évada a hétvégén kezdetét vette és az már most jól látszik, hogy a zsűriszékben nem lesz mindig „kényelmes" ülni. Ezt már Kováts Gergely Csanád is látja előre.


A megújult zsűriben – Bereczki Zoltán csatlakozott Kováts Gergely Csanádhoz és két hölgy kollégájához – voltak nehéz pillanatok már az első adás során.

Éppen ezzel összefüggésben, ugyan jó hangulatúak az adások, de Csanád a közösségi oldalán megosztotta, hogy számára a zsűrizés igenis komoly feladat és nem akarja félvállról venni, hiszen a versenyzőket is azzal tiszteli meg leginkább, ha őszintén pontoz és értékel.

„A zsűrizés számomra komoly dolog, nem tréfa tárgya. Azt gondolom, fontos, hogy őszinte visszajelzést és építő kritikát fogalmazzunk meg a versenyzők felé. Ez lehet a folyamatos fejlődés és megújulás egyik kulcsa. Pontozni 1-től 10-ig lehet, amivel idén élni is fogok! Egy tízfokú skálán sokkal jobban, tisztábban kifejezhetőek a különbségek, mind egy adott adás alatt a párok között, mind egy adott pár számára egyes adások között. Mert félreértés ne essék, nincsenek kedvenc vagy kipécézett versenyzők, csak heti megmérettetések, így egy korábbi „9-es" versenyző is lehet 2 pontos a következő héten, vagy 3-4-5-6 stb, nem csupán 8-as vagy 9-es. Ugyanígy fordítva is, egy korábbi gyengébb produkció pl. 2 pontja után következő feladatban reális lehet egy top pontszám. Mennyivel „versenyebb" verseny, nem? (Zsűrizésem „faktorait" holnap árulom el)"

– írta bejegyzésében a korábbi világbajnok táncos.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!