Ed Sheeran másodszor is apuka lett! - ifaktor
Ed Sheeran kék zakóban

Ed Sheeran és Cherry Seaborn házába, másodszor is beköszöntött a gyermekáldás. A büszke édesapa Instagramon osztotta meg az örömhírt.


A világhírű énekes Ed Sheeran és párja, második gyermeküket köszönthették családjukban. A büszke apuka és anyuka immáron kétgyermekes szülők, hiszen 2020-ban született első kislányuk Lyra Antarctica.

Az újszülött gyermekről elárulták, hogy szintén kislány lett, így Lyra egész hamar nővérré avanzsálódott. Ahogy az elsőnél, úgy a második gyermeküknél is Instagramon jelentették be a nagy hírt. Az énekes a következő sorokkal köszöntötte lányát

Szeretnénk tudatni veletek, hogy lett még egy gyönyörű kislányunk. Mindketten odáig vagyunk érte és repdesünk az örömtől, hogy immáron négyfős család lehetünk.

Sheeran egy korábbi interjújában, melyet a SiriusXM-nek adott, elmondta, hogy az apaság a legjobb dolog ami valaha történhetett vele.

Úgy hiszem, hogy kismillió különböző oldala és árnyalata van ennek. Vannak nehéz napok. Vannak csodálatos és könnyű napok. Akárcsak egy érzelmi hullámvasút.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!