Hatalmas évvégi bulival készül az Edda Művek - ifaktor
Edda Művek zenekar

A tavalyi év márciusában szinte felrobbantotta az Edda Művek zenekar a színpadot. Idei évzáró koncertjükön pedig annál is nagyobb showt terveznek.


E hónap 28-án lép fel újra a Papp László Budapest Sportaréna színpadán az Edda Művek. A múltkori alkalommal a Retro című koncertjüket adták elő az Arénában, idén pedig a Retro 2-re kerül majd sor.

Mivel egy retro stílusú koncertről van szó, így a 2000-es évekig megjelent dalaikat fogják majd előadni, de természetesen Pataki Attila megnyugtatott mindenkit, hogy bizonyos ikonikus dalaikat sem fogják kihagyni.

Továbbá hamarosan megjelenő egyben utolsó albuma is kapható lesz majd a koncerten, ami a 35. lesz a banda életében. Az új lemezről két dalt is elfognak meglepetés gyanánt játszani a nagy koncerten. Az Edda Művek zenekar a Mokka műsorában árult még el kulisszatitkokat az évvégi koncertről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Related Articles Around the Web