Egyedülálló programokkal vár a Gödöllői Királyi Kastély - ifaktor
A Gödöllői Királyi Kastély

A Gödöllői Királyi Kastély leginkább Erzsébet királyné (Sisi) miatt vált legendássá. Ideális kikapcsolódást tud nyújtani családoknak, pároknak és barátoknak is. Tárlatvezetéssel és megannyi színes programmal készülnek idén is a nagy nemzeti ünnepre.


Lássunk hát párat a Programturizmus oldal ajánlatából a hétvégére (augusztus 20-21-22):

Megtekinthető lesz a Lovarda, a Barokk Istálló és a Barokk Színház. Az egyik legnagyobb népszerűségnek örvend az exkluzív tárlatvezetés, úgynevezett „Sisi experience", ahol egy Erzsébet királynét megszemélyesítő vezetővel járhatjuk végig a kastély csodás termeit.

Egy másik különlegesség a Horthy-bunker megtekintése is. Köztudomású, hogy Horthy Miklós kormányzó is sok időt töltött anno a kastélyban, ez a látványosság kötődik az ő nevéhez.

A gyerekek nagy örömére ismét elérhető lesz a „mesélő lakosztályok" program is, ami egy játékos múzeumpedagógiai foglalkozás az állandó kiállítás termeiben.

Erzs\u00e9bet kir\u00e1lyn\u00e9 megszem\u00e9lyes\u00edt\u0151je \u00e1ll a G\u00f6d\u00f6ll\u0151i Kir\u00e1lyi Kast\u00e9ly d\u00edszterm\u00e9ben

Erzsébet királyné megszemélyesítője a Gödöllői Királyi Kastély dísztermében.

Instagram/@godollopalace

A Gödöllői Királyi Kastélyt korhű rekonstrukciója és a legmagasabb protokolláris igényeknek megfelelő reprezentatív terei, valamint színes kulturális programkínálata teszi ma Magyarország egyik legérdekesebb, legcsalogatóbb intézményévé és turisztikai desztinációjává.

Még több információt a Programturizmus oldalán ide kattintva érhettek el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!