Ekkor folytatódik az Életünk története - ifaktor
Életünk története Friderikusz Sándorral.
Az RTL Klub a műsor hivatalos Instagram-oldalán is bejelentette, hogy folytatódik Friderikusz Sándor műsora, az Életünk története.


A műsorban – ahogy eddig is – minden alkalommal két embernek adódik lehetősége szembenézni az idő kíméletlen hatásaival a saját és a másik arcán is. A műsorvezető továbbra is Friderikusz Sándor lesz, aki kendőzetlen őszinteségre sarkallja vendégeit.

Az Életünk történetében továbbra is az érzelmeken és a „hűha" faktoron van a hangsúly. Az érzésen, amikor a maszk-, és sminkmestereknek hála 20, majd 40 évvel idősebb énjükkel találják magukat szembe a résztvevők.

Az új évadban vendég lesz Puskás-Dallos Péter énekes, színész, a The Biebers frontembere és felesége, Puskás-Dallos Boglárka énekesnő, Gryllus Dorka színésznő és férje, Simon Kornél színész, valamint Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színésznő és fia, Lőcsei Márton. Elfogadta Friderikusz Sándor felkérését Karafiáth Orsolya író, költő, fordító, publicista, énekesnő és húga, Karafiáth Metta. Jövőutazásra indul Horváth Tamás énekes-dalszerző és felesége, Péterfi Andrea, valamint Vastag Csaba, az X-Faktor első, 2010-es szériájának győztese és öccse, Vastag Tamás is.

Az Életünk története október 9-től szombat estéként látható az RTL Klubon, a televíziós adást követően pedig visszanézhető az RTL Most platformon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!