Elizabeth Olsen büszke, hogy ilyen nővérei vannak - ifaktor
Elizabeth, Ashley és Mary-Kate Olsen egy képen

Elizabeth Olsen beszámolója szerint, amikor az egyik testvére bántotta, akkor a másik mindig ott volt, hogy védelmére keljen.


A 90-es évek elején Mary-Kate és Ashley Olsen azonnal befutottak a „Bír-lak” című sorozatban. Ekkor ugyan már megszületett legkisebb testvérük Elizabeth is, de ahogy cseperedtek fel, úgy egyre jobban érződött, a fiatal testvér is a színészi karriert fogja választani.

Egy mostani interjúban elmondta, hogy nagyon imádott két ikertesó „hugicája” lenni, mert valaki mindig vele akart játszani. Vagy ha éppen az egyik bántotta őt, akkor a másik mindig ott volt, hogy megvédje. Elizabeth két évvel fiatalabb testvéreinél, akik azóta már visszaléptek a színészkedéstől, és áthelyezték üzleti érdekeltségeiket is a divattervezés világába.

Korábban már elmondta, hogy a testvérei inspirálták, hogy színész legyen, ugyanakkor valahol belül mindig is tudta, hogy mi szeretne lenni. Azt gondolja, hogy többek között ezért is köszönheti magának a sikereket, ugyanis meg van írva az útja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!