Elizabeth Olsen testvérei ruháját viselte az Emmy díjátadón - ifaktor

Úgy gondolta Elizabeth Olsen, hogy itt az idő felhúzni azt a gyönyörű ruhát, amit testvérei, Mary-Kate és Ashley terveztek neki.


A színésznő a rendkívül népszerű és brutálisan híres „WandaVision"-ben alakított kiváló alakításáért kapott jelölést az Emmyre, ahová egy elképesztően csinos és gyönyörű ruhában érkezett meg.

A ruhát nem más tervezte, mint idősebb lánytestvérei Mary-Kate és Ashley Olsen. Erről pedig Instagramon számolt be néhány képpel úgy a vörös szőnyegről, mint a kulisszák mögül a backstageből.

Mary-Kate és Ashley egyébként 2006-ban kezdtek bele a divat szakmába és több nagy cég is megkereste őket, mert úgy befutottak. Van érzékük a divathoz, ezt pedig most is láthattuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!